Условия за ползване
Скъпи, клиенти уведомяваме Ви, че обявените в сайта цени са цени на едро и са предназначени за търговци на едро, като минималната стойност на поръчка е 100лв., за клиентите на дребно (с поръчка под минималната сума – 100лв.), цените ще бъдат таксувани с начисляване на допълнителни 50% върху стойността.
Доставка се извършва в рамките на 7 работни дни чрез използването на куриерски услуги с включена опция за преглед и за сметка на клиента. Стойността на доставката зависи от куриерската тарифа, съобразена с обема на продукта и мястото за доставка.
Рекламации се извършват след преглед в момента на доставката. Направена по-късно рекламация няма да бъде приета за основателна. „Ладис 71“ се грижи поръчката да бъде грижовно и безопасно опакована, предадена в добър търговски вид на куриера и не носи отговорност за последващо счупване или нараняване на продуктите по време на придвижването им.
В случай, че е налице изчерпано количество, клиентът ще бъде уведомен в най-кратък срок.
„Ладис 71“ си запазва правото да удължи срока на доставка/отмени доставка в случай на възникнал проблем с поръчката и незабавно уведомяване на клиента.